Кредитиране

Финансовите консултанти на Sea Capital Group ще Ви предложат експертни съвети според вашия конкретен случай.
Имаме сключени договори с почти всички банкови институции, за да можем да Ви предложим най-оптимални условия за кредит. За Ваше улеснение Ви предлагаме следната информация: -Когато търсите ипотечни кредити е важно да изберете най-подходящ за Вас, както сега, така и за в бъдеще. Нашите консултанти ще анализират текущото Ви финансово състояние и ще Ви насочат към оптималния за Вас кредит.
-Потребителските кредити са малки по размер кредити, предназначени за физически лица работещи на трудови и граждански договори или получаващи регулярни доходи от наеми, ренти, хонорари и др.Това са необезпечени кредити, при които различните банки определят различни изисквания пред своите кредитоискатели. 
-Фирмените кредити се делят основно на корпоративни и кредити за малък и среден бизнес. Разликата между двата вида се определя от размера на оборотите на фирмите. И при двата вида съществуват следните видове : кредит за оборотни средства без обезпечение, кредит за оборотни средства с обезпечение и инвестиционен кредит. 

-С кредит за рефинансиране Вие бихте могли да рефинансирате своя текущ жилищен, потребителски или фирмен кредит. Този вид кредитиране е все по-често използван в следствие на динамичното развитие на банковия пазар. Особено в случаите когато са изминали повече от две години от изтеглянето на текущия Ви кредит, ние препоръчваме да се свържете с нас за консултация, дали условията по настоящия кредит са все още най-добрите за Вас.
След като веднъж сме осъществили контакт, ще Ви помогнем при осигуряването и подготовката на всички необходими документи. Sea Capital Group прави процеса на кандидатстване за кредит възможно най-лесен за Вас.